Le Droit Humain
INTERNATIONALE ORDE
DER GEMENGDE VRIJMETSELARIJ
NEDERLANDSE FEDERATIE
© Le Droit Humain - Nederlandse Federatie 2019

 

Informatie voor belangstellenden.

Als u wat meer wilt weten over de Gemengde Vrijmetselarij, dan is een bezoek aan een Informatiebijeenkomst bij een van onze Loges een effectieve en efficiënte methode om daar invulling aan te geven, door de opzet en inhoud van zo'n bijeenkomst. Op deze pagina zullen telkens bijeenkomsten  worden aangekondigd.

Amstelveen: Loge nr. 1001 'Amsterdam' houdt op woensdag 10 april 2019 een Avond voor belangstellenden in het Logegebouw aan de Amsterdamseweg 168 te Amstelveen. Aanvang 20.00 uur. Graag aanmelden per e-mail aan openavond.1001@gmail.com.        Kijk voor meer informatie op de website van de Loge: www.loge1001amsterdam.nl.

Velp: Loge nr. 74 'Ramses' houdt op zondag 14 april 2019 een Middag voor belangstellenden in het Logegebouw aan de Arnhemsestraatweg 360 te Velp; Aanvang 14.00 uur. Er zal een ritueel worden uitgevoerd voor niet-vrijmetselaren om een indruk te geven van de werkwijze in de Loge. Graag aanmelden, per e-mail, voor 11 april, aan info@logeramses.nl. Meer informatie op de website van de Loge: www.logeramses.nl.

Den Haag: Loge 'Georges Martin I' houdt op donderdag 18 april 2019 een open avond voor belangstellenden. De locatie ligt centraal in Den Haag goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram én bus) . Het gebouw gaat open om 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur. Met een aangepast rituaal proberen we u een impressie te geven van een bijeenkomst. Na afloop is er de gelegenheid om hierover na te praten onder het genot van een drankje. Aanmelden via secretaris@georgesmartin.nl

Utrecht: Loge 'Ken Uzelven' houdt op Maandag 6 mei 2019 om 20:00 uur (inloop 19:30 uur) een avond voor belangstellenden in hun loge-gebouw, Maliebaan 70a in Utrecht. U dient zich op te geven via secretaris.loge.kenuzelven@gmail.com. Gelieve in de mail naam en contactgegevens vermelden.

‚ÄčLos van deze bijeenkomsten kunnen belangstellenden altijd contact opnemen met een Loge in de omgeving. Zie de Logepagina https://www.ledroithumain.nl/loges/

 

 

 

 

 

 

Informatie bijeenkomst belangstellenden kennismaking